Email

UPRATOVANIE BRIGÁDA – KTO HĽADÁ A KDE

Študenti na vysokej škole majú obrovské množstvo možností ako si privyrobiť. Brigáda je príležitosťou nielen pre privyrobenie, ale je to aj možnosť, ako nabrať pracovné návyky a skúsenosti. Popri štúdiu sa dajú stihnúť rôzne brigády a jednou z možností, najmä pre študentky, je upratovanie.

Vypomôcť s upratovaním domácností nie je také náročné, a preto by študenti nemali mať problém nájsť si v tejto oblasti brigádu. Najjednoduchšie je dať si inzerát do novín v meste, kde študujete, alebo popozerať sa po internetových portáloch. Možno niekto vo vašom okolí potrebuje niekoho, kto mu občas poupratuje. Ak ani táto cesta nie je pre vás, tak sa skúste registrovať v niektorej agentúre, ktorá ponúka práve upratovacie služby.

Nielen študenti, ale aj ženy na materskej dovolenke uvítajú možnosť privyrobiť si upratovaním. V takomto prípade však platia trošku iné podmienky. V prvom rade sa treba u prípadného klienta informovať, či by mu nevadila prítomnosť dieťaťa v domácnosti, ak by ste ho nemali pri kom nechať. Ak vám dieťatko postrážia starý rodičia, či niekto blízky, klient by mal byť upovedomený koľko času ste ochotná venovať upratovaniu a či vám viac vyhovuje upratovať doobeda, alebo poobede. Klienti môžu požadovať upratovanie najmä v sobotu, preto by ste s tým mali počítať.

Ak si hľadáte brigádu v upratovacích službách, mali by ste sa popýtať aj svojich známych, blízkych priateľov, príbuzných a pod. Možno práve tieto prvé kontakty vám zaručia brigádu na niekoľko najbližších mesiacov.

Či už ste študenta, mamička na materskej, alebo pani na dôchodku, jedno je isté. Bez kontaktov, bez ochoty prispôsobiť sa podmienkam klientov a bez citu pre poriadok a čistotu sa v tejto oblasti nezaobídete.