Email

Ponúkame prácu pre opatrovateľky

Nemáte momentálne zamestnanie a radi by ste pracovali na plný úväzok ako opatrovateľka? Chcete si privyrobiť popri svojom zamestnaní ako opatrovateľka? Máme pre Vás ponuku práce pre opatrovateľky detí alebo opatrovateľky seniorov.

Našim cieľom je:

·         vybudovať kvalifikovaný tím ľudí, ktorí opatrujú deti,

·          vybudovať silný tím ľudí, ktorí alebo pomáhajú pri opatere starších ľudí – seniorov,

·         že nebudete musieť zháňať individuálne zákazky na opatrovanie detí alebo starších ľudí,

·          jednoduchosť nadviazania spolupráce s našim portálom,

·         o Vaše zákazky sa postaráme my.

 

Ponúkame prácu pre opatrovateľky detí

Opatrovateľka detí by mala mať:

·         skúsenosti s prácou s deťmi,

·         predovšetkým by mala mať rada deti.

Vieme, že to nie je jednoduchá práca, ale každopádne je to krásna práca. Ak si Vás deti obľúbia ako našu opatrovateľku, je tu možnosť stabilnej práce s tými istými klientmi. Ak si myslíte, že ste tá práva osoba na tento druh práce, registrujte sa na našom portáli a my Vám zabezpečíme malých a zvedavých klientov – deti. Ponúkame prácu, ktorá je založená z našej strany na profesionalite a zo strany klienta na absolútnej dôvere. Práca s deťmi si vyžaduje veľkú trpezlivosť a skúsenosti, ale deti sa Vám za to odvďačia svojim smiechom, pozornosťou a poslušnosťou.

Ponúkame prácu pre opatrovateľky seniorov

Máte skúsenosti s opatrovaním alebo starostlivosťou o seniorov? Chceli by ste pracovať v tejto oblasti a pomáhať starším ľuďom v ich každodennom boji s prekonávaním prekážok, ktoré im spôsobujú zdravotné či iné problémy spojené s vyšším vekom? Máte radi seniorov a máte úctu k týmto ľuďom? Potom ste tou správnou osobou pre uvedený druh práce, ktorý ponúkame. Staňte sa členom nášho opatrovateľského tímu seniorov.