Email

Umývanie okien

Každý z nás chce mať krásny, ničím nerušený výhľad cez čisté okná, či už u seba doma alebo v práci. Ak Vám vo výhľade ale bráni zaprášené alebo znečistené okno, nie je to nič moc. Umývanie okien nepatrí zrovna k obľúbeným domácim prácam, nakoľko je časovo náročné. Veľa krát sa stane, že aj po neodbornom umytí okien, sú na nich čmudy a mastné fľaky, nakoľko boli vyčistené neprofesionálne a radosť z dobre odvedenej práce sa tak nedostaví.

Umývanie okien na rodinných domoch, bytov či na kancelárskych priestoroch

Práca, na ktorú majitelia nehnuteľností či firmy nemusia mať čas alebo chuť. Ak chcete mať svoje okná, sklenené plochy, výklady, sklenené zásteny v interiéri či exteriéri čisté, môžeme Vám s tým pomôcť a vyčistiť ich. Taktiež ponúkame hĺbkové profesionálne umývanie okien na novostavbách či po maľovke alebo rekonštrukcii.

Výsledkom našej práce sú čisté okná a sklenené plochy, ktoré sú vyčistené našim upratovaným tímom šetrne, ekologicky a najmä odborne. Umývanie okien je našou silnou stránkou a každodennou prácou, ktorú vieme robiť dobre.

Blížiace sa sviatky 

Veľa krát sa stane, že sa blížia Veľkonočné sviatky, Vianočné sviatky alebo iná významná udalosť vo Vašej domácnosti a Vy ste si spomenuli, že nemáte umyté okná. Popri inej pracovnej vyťaženosti, pri deťoch či inej činnosti na umývanie okien proste nemáte čas. Taktiež umývanie okien nepatrí k Vašim silným stránkam? Alebo Vám bránia zdravotné problémy, aby ste si umyli všetky okná v domácnosti dôkladne? Je tu na mieste si zavolať odbornú pomoc, ktorá Vám príde v daný moment vhod a urobí túto prácu rýchlo a kvalitne za Vás.

Odkladáte stále umývanie okien na vhodnejší čas, keď budete mať viac voľného času? Ale tento čas stále neprichádza alebo by bol na úkor Vášho času stráveného s  rodinou, s deťmi, s priateľmi alebo Vášho zaslúženého odpočinku? Nie je dôvod, aby tomu tak bolo. Oslovte náš portál a dohodneme si umývanie okien podľa našich požiadaviek.