Email

Ponuka práce pre upratovačky

Máte chuť pracovať v oblasti upratovania na plný úväzok, nakoľko ste momentálne bez inej práce a potrebujete nejaký príjem? Alebo máte záujem si finančne prilepšiť popri materskej či rodičovskej dovolenke? Ste na dôchodku, máte veľa času, chuť a energiu si privyrobiť upratovaním domácností alebo kancelárskych priestorov? Ak ste na niektorú z vyššie uvedených troch otázok odpovedali áno, je tu možnosť ako to zmeniť. Ponúkame prácu v tejto  oblasti pre ženy, ktoré radi upratujú, preferujú čistotu a sú pedantné pri upratovaní.

Portál Upracem.sk

Cez náš portál www.upracem.sk ponúkame prácu pre upratovačky, ktoré sa  tu majú možnosť registrovať, poslať svoj profil a pracovať pre nás. Výhodou registrácie ako upratovačka na našom portáli je  tá skutočnosť, že si nemusíte sama zháňať klientov, ktorí potrebujú upratať či vyčistiť svoju domácnosť či kanceláriu. To urobíme za Vás a vy máte zabezpečenú serióznu prácu, klientov a následne pochopiteľne aj príjem z tejto činnosti.

Upratovanie je každodennou činnosťou každej ženy vo svojej vlastnej domácnosti, a preto ak viete, že to robíte rada a dobre, je tu možnosť podeliť sa o Vaše skúsenosti v oblasti upratovania  a uplatniť sa v tejto oblasti, kontaktujte nás.

Práca pre Upratovačky

Ak sa rozhodnete pre prijatie našej ponuky pre prácu upratovačky je veľmi dôležité si uvedomiť, že práca upratovačky obnáša. Našou klientelou sú stáli zákazníci, ktorí nemajú čas komplexne upratať svoju domácnosť či kancelárske priestory alebo zákazníci, ktorí potrebujú pomoc s jednorazovým uprataním nejakých priestorov. Jedná sa o bežné každodenné upratovanie alebo väčšie tzv. sviatočné upratovanie domácností. Potreba upratania je vždy na požiadavke klienta, ale z našich skúseností bežné upratovanie zväčša pozostáva z vysávania kobercov, vytierania podláh, zametania, umývania kúpeľni a toaliet a podobne. Rozsiahlejšie upravovanie je týka najmä umývania okien, umývania novostavieb a iné.

Je veľmi dôležité, aby upratovačka ktorá pre nás pracuje mala základné znalosti v oblasti bežných čistiacich prostriedkov, ktoré sa používajú na jednotlivé povrchy v domácnosti. Nezanedbateľnou podstatnou skutočnosťou je, aby  mala najmä vzťah k vytváraniu čistých a rozvoňaných priestorov. Možno si poviete, že upratovať vie každý. Áno, ale dôležitá je chuť do práce, dobre odvedená práca v podobe čistej domácnosti tak, aby bol klient spokojný, znova si objednal naše služby a teda aj Vás, ak sa rozhodnete pre nás pracovať a byť súčasťou nášho upratovacieho tímu.