Email

Opatrovanie seniorom prostredníctvom našich služieb.

Máte rodiča lebo starého rodiča v seniorskom veku, ktorý potrebuje opatrovanie? Opatrovanie seniorov na Slovensku ponúka viacero opatrovateľských domovov alebo opatrovateľských mobilných služieb. Je tu k dispozícii viacero možností. Treba si zvoliť tú správnu, ktorá v prvom rade vyhovuje potrebám seniora a Vašim požiadavkám. Myslíme si, že seniori sú naše matky, otcovia, starí rodičia, ktorí s v minulosti, keď ešte vládali  sa s láskou starali o Vás, Vaše deti a teraz nastal čas, že aj oni sami potrebujú opateru.

Naše opatrovateľky sú:

·         odborníčky vo svojom odbore,

·         majú úctu k starším ľuďom,

·         vedia, aké sú ich potreby,

·         vedia  ako im pomôcť v ich každodenných trápeniach a starostiach, s ktorými sa potykajú,

·         individuálne prispôsobia svoju prácu  každému seniorskému klientovi osobitne.

Každý môže mať vo vyššom veku iné problémy, najmä zdravotné, psychické, ale aj motorické, lokomočné, problémy s pamäťou, pocit samoty a podobne. Na uvedené problémy sú naše opatrovateľky pripravené a je ich dennou prácou uvedené riešiť a pomáhať k spokojnosti klienta.

Nikto z nás by asi na staré kolená nechcel ostať sám a bez potrebnej pomoci.  Nezaslúžia si to ani Vaši blízki. Možno nemáte čas alebo možnosť zabezpečiť potrebnú alebo odbornú starostlivosť sami. Celý deň ste v práci alebo máte svoje deti, o ktoré sa musíte starať alebo bývate ďaleko od svojich blízkych, ktorí potrebujú opatrovanie. Existuje mnoho pádnych dôvodov, ale riešenie je jednoduché, zverte nám do opatrovania Vašich blízkych seniorov.

Opatrovanie prostredníctvom našich služieb zabezpečí seniorom:

·         potrebný komfort,

·         uľahčí im denný režim,

·         prinesie im do života spoločníka, ktorý vie pomôcť,

·          poskytne sa im odborná potrebná pomoc.