Email

Podľa čoho si vybrať upratovaciu firmu?

Aj vy ste sa rozhodli zveriť pravidelné upratovanie svojich kancelárskych priestorov alebo domácností odborníkom? Alebo potrebujete len jednorazovo upratať váš byt alebo dom pred veľkou oslavou či sviatkami? Váhate, podľa čoho si vybrať tú správnu upratovaciu firmu, ktorá vám požadovanú službu zabezpečí?

Firiem, ktoré ponúkajú upratovanie, je veľmi veľa, zamerajte sa preto na tieto tri fakty a určite sa rozhodnete správne.

1. Ponuka služieb

Ak máte záujem iba o vysávanie, utieranie prachu či umývanie podláh, tak túto požiadavku splnia asi mnohéupratovacie firmy. Ak však, chcete napríklad poumývať okná na výškovej budove, či upratať odpad zo staveniska alebo po rekonštrukcii, zistite si, ktorá z firiem vo vašom regióne má vo svojom portfóliu ponuku upratovacích služieb, o ktoré máte záujem.

2. Cena

Vybrali ste spomedzi všetkých upratovacích firiem práve tie, ktoré splnia všetko, čo chcete, ale stále ich je príliš veľa? Ďalším faktom, ktorý môže ovplyvniť vaše rozhodnutie, je cena za upratovanie, ktorú zaplatíte. Cena sa môže odvíjať od podlahovej plochy, ktorú chcete upratať, od hodín, ktoré u vás pracovník upratovacej služby strávi, ale aj od náročnosti práce či počtu ľudí, ktorých na prácu potrebujete.

3. Referencie

Posledným bodom, ktorý by ste mali vziať do úvahy, sú referencie. Keď už máte nájdenéupratovacie služby, ktoré vám pomôžu s upratovaním za vhodnú cenu, dôležité je, aby prácu odviedli s dobrým výsledkom. V tomto bode rozhodovania si prečítajte referencie od ostatných klientov a zistite, aké mali s vybranou firmou skúsenosti.

Veríme, že po zvážení všetkých plusov a mínusov každej upratovacej firmy, ktorá sa nachádza vo vašom regióne, si vyberiete tú upratovaciu firmu, ktorá zabezpečí, aby ste sa stali spokojným klientom a podávali na ňu dobré referencie aj ostatným zákazníkom.