Email

Kde hľadať upratovačku?

Predstavte si deň, keď prídete domov z práce a ešte vás čaká pranie, žehlenie, umývanie riadu, vysávanie, umývanie podláh a aj okná by sa hodilo umyť. A to neberieme do úvahy, že popri tom všetkom by ste sa chceli venovať svojej rodine alebo záľubám. Zrazu si uvedomíte, že je veľa hodín a najvyšší čas pobrať sa spať, aby ste ráno vstali vyspatá do práce a deň sa mohol zopakovať. Že takto je to u vás každý deň?

Máme pre vás riešenie!

Teraz si predstavte deň, že po práci si ešte sadnete s kamarátkami na kávu, alebo zájdete s deťmi na pizzu a keď sa vrátite domov, všetko je krásne čisté, lesklé a upratané.  Nečaká vás žiadny špinavý riad ani nepovysávané koberce. Vy máte ešte kus dňa pred sebou a zaručujeme vám, že budete menej unavená. Že je to nemožné? Omyl! Stačí prijať niekoho, kto vám pomôže. S upratovačkou alebo chyžnou nebudete na všetky domáce práce sama.

Kde hľadať upratovačku?

Máte niekoľko možností, ako nájsť tú správnu upratovačku. Môžete si podať inzerát na stránky inzertných portálov alebo do inzertných časopisov. Ďalšia možnosť je prezrieť už reálne ponuky žien, hľadajúcich prácu, alebo sa obrátiť na agentúru, ktorá sprostredkuje vašu ponuku svojim klientkám a vyberie pre vás presne takú osobnosť, ako hľadáte. Musíte však vedieť, čo od vašej novej pracovnej sily očakávate.

Dohodnite si podmienky

Každý pracovný vzťah by mal byť zastrešený zmluvou, v ktorej si definujete práva a povinnosti oboch strán vzťahu. Stanovte si pracovný čas, počas ktorého sa o čistotu vášho domu bude starať vaša nová pomocníčka a platové podmienky. Taktiež je dôležité definovať náplň práce. Ak ste si všetko vyjasnili a s vybranou upratovačkou sa navzájom dohodli, už vám nič nebráni začať si užívať dni, kedy nemusíte upratovať a naopak, vaša nová upratovačka alebo chyžná začať zarábať.