Email

Ponúkame prácu upratovačke

práca pre upratovačkuMáte rada čistotu a poriadok? Hľadáte pre seba zamestnanie, v ktorom využijete svoj vzťah k uspriadaniu vecí a zmysel pre detail? Všimnete si prach aj na miestach, ktoré bežný človek nezbadá? Alebo hľadáte len privyrobenie popri svojej bežnej práci? Či ste študentka, ktorá hľadá brigádu na čas, ktorý netrávi v škole? Ak ste na niektorú z otázok odpovedali “áno”, ste na správnej adrese. Máme pre vás ponuku práce upratovačky.

Kto sú naši klienti?

Medzi našimi klientmi sa nachádzajú napríklad ľudia, ktorí potrebujú jednorazovo alebo sezónne upratať svoj byt. No aj takí, ktorí nestíhajú, alebo nemôžu zabezpečiť svojmu domovu čistotu, a preto hľadajú niekoho, kto im pomôže. Nájdu sa aj klienti, ktorí potrebujú udržiavať čisto vo svojich firmách a všetkých kanceláriách. No či už sa jedná o hľadanie upratovačky do súkromného bytu či domu alebo do celej firmy, jedno majú spoločné. Chcú, aby im niekto pomohol udržiavať poriadok v ich priestoroch.

Aká je náplň práce?

Náplň práce upratovačkysa vždy odvíja od požiadaviek konkrétneho klienta, no vo všeobecnosti sa jedná o vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu z poličiek. Pri rozsiahlejších zákazkách sa môžete stretnúť s požiadavkou poumývať okná, alebo oprať oblečenie.

Čo očakávame od vás?

Nebojte sa, nechceme od vás riešiť matematické rovnice ani latinské názvy hmyzu. Prioritou je vzťah k čistým priestorom a zmysel pre detaily. No predsa len, trošku vedomostí potrebujete. Napríklad z oblasti chémie. Pri práci upratovačky je dôležitá základná znalosť reakcie rôznych povrchov s čistiacimi prostriedkami, dobou pôsobenia a kombinácie prostriedkov. No najväčší dôraz, pri výbere kladieme na to, aby naše pomocníčky k čistému domovu mali svoju prácu radi.

Zaujali vás vyššie spomínané informácie? Tak nám neváhajte dať o sebe vedieť. Budeme radi, ak sa naše kruhy bojovníčok za čistotu rozšíria.