Email

Upratovanie nemusí byť strašiak

Zaujala vás ponuka práce - upratovačka Košice, ale nie ste si istá tým, či je to práca vhodná práve pre vás? Začítajte sa do nasledujúce článku, ktorý prezentuje prácu upratovačky v novom svetle.

Upratovanie ako súčasť života

Upratovanie je bežnou súčasťou života takmer každého človeka. Častokrát sa stáva, že si hľadáme výhovorky, prečo nestíhame alebo nechceme upratovať. Faktom však je, že poriadok a čistota prináša do našich domovov harmóniu a dobrú energiu. Šetrí zároveň čas, pretože nemusíme zdĺhavo hľadať veci, ktoré sú na svojom mieste. Čas chceme tráviť zmysluplnejšie, než hľadaním neuprataných vecí.

Upratovanie však tiež zaberá čas, ktorý môžeme využiť inak, napríklad s rodinou, priateľmi, oddychom a podobne. Preto stále častejšie využívame služby profesionálov, ktorí upracú za nás. Veď aj firmy si platia upratovačky. Zamestnanci majú svoju vlastnú náplň práce a upratovanie by im zabralo čas, ktorý potrebujú na plnenie svojich pracovných úloh.

Požiadavky na upratovačku

Čo možno očakávať od dobrej upratovacej služby, a pritom je to zároveň i súhrnom požiadaviek pre ponuku práce - upratovačka Košice?

Perfektný poriadok. Čistota a poriadok predstavujú základ práce každej upratovačky. Je to podstatou poskytovaných služieb. Je však nevyhnutné dohodnúť sa na detailoch, a to najmä:

  • čo všetko bude predmetom upratovania - napríklad či sa bude upratovať celý byt alebo len spoločné priestory (mimo spálne), aké upratovacie práce si klient praje vykonať (vysávanie, umývanie podlahy, utieranie prachu, umývanie okien, umývanie kúpeľne, žehlenie a pranie a podobne),
  • či si klient želá použitie konkrétnych čistiacich prostriedkov, prípadne ich sám zabezpečuje. Môže sa stať, že zákazník požaduje použitie určitých značiek (či už zo zdravotných alebo osobných dôvodov a preferencií).

Presnosť a dochvíľnosť. Zbytočne bude upratovanie kvalitne uskutočnené, pokiaľ nebude zrealizované zo strany upratovacej služby načas. Práve dodržanie dohodnutých termínov možno považovať za kľúčové kritérium pre spoľahlivosť každej upratovačky. Je pritom potrebné dohodnúť predovšetkým:

  • kedy sa čistenie bude vykonávať - jedná sa o rozhodnutie o konkrétnom termíne upratovania (dni v týždni a hodine - za pripomienku stojí, že upratovanie cez víkend sa uskutočňuje zväčša za príplatok),
  • ako často sa bude upratovať - či sa jedná o pravidelné upratovanie alebo jednorázovú záležitosť.
  •  

Diskrétnosť a taktnosť. Pri upratovaní sa upratovačka dostáva často do kontaktu s našimi osobnými vecami, vstupuje do nášho osobného priestoru, kde prežívame svoj súkromný život. Je preto viac než dôležité, aby bola diskrétna, nehodnotila náš štýl života a už vôbec o ňom nerozprávala tretím osobám.

Ak spĺňate všetky tieto požiadavky a viete si predstaviť vykonávať prácu upratovačky profesionálne, neváhajte a pozrite si ponuku práce - upratovačka Košice.