Email
Michaela M.

Michaela M.

Žilina33 rokov10 rokov skúsenostíod 5 € na hodinu

Opatrím, postarám sa o Vášho psíka/mačku, počas vašej neprítomnosti/dovolenky, možnosť pravidelného venčenia. Služby poskytujem počas celého roka. Pochádzam z Okolia ZA, v prípade že psíka doveziete, môže byť aj mimo okresu. Bývam na dedine v rodinnom dome. Na dvoch miestach, obe sú dedinky. Akákoľvek rasa psíka či už menší,väčší je u mňa vítaný. (máme veľký oplotený výbeh) + pravidelné prechádzky do prírody podľa potreby psa 3 až 5 x denne.
Nikdy sa nestarám o viac ako dvoch psíkov. (len v prípade, že vlastníte vy
vo svojej domácnosti viac havkáčov,alebo požiadate že psík má rád aj iných a dobre mu je v spoločnosti viacerých, vtedy vezmem na rovnaký termín viac, všetko je o dohode). Venujem im vždy všetok svoj voľný čas. Psíky sú u mňa, ako aj u svojho majiteľa, voľne pustení, vonku máme plot, na veľkej záhrade ktorý je veľký neujdú nikam na cestu, hneď pri dome máme výbeh, prírodu kde sa chodí s psíkmi na prechádzky na vôdzkach, alebo voľne, podľa toho ako sú naučení poslúchať. Vo vnútri si chodia kade chcú,majú dovolené aj gauče, postele. Nie je ich na kope 10 ako, napríklad v hoteli. Ale niekomu zas vyhovuje, keď je psík medzi viacerými, je to individuálne. Niektorí sú dominantní, že neznesú iných. Žiadne náhubky, havkovia u nás nemajú. Počas pobytu nemajú na sebe vodítka, popruhy. Všetko zabezpečené ako, majú aj domka vo svojom. Riadim sa výlučne, podľa pokynov majiteľa. Stravu pre psíka počas pobytu u nás, si prinesie majiteľ. Samozrejme, že pokiaľ majiteľ povolí dostane psík od nás, kosti, maškrty, piškóty, domácku stravu, to čo má dovolené. Niektorí havkovia papajú tak, že len granulky ráno, večer, niektorí zas nemôžu kostičky, taktiež je to individuálne.
V prípade záujmu sa môžeme stretnúť aj skôr, môžte prísť k nám, so psíkom na návštevu. Mám aj kopec fotiek z opatrovania môžem poslať dodatočne mailom, mms. Cena nejde presne napísať v hlavičke pri foto, je uvedená nižšie:, cena je pevná,
Platí rovnako pre všetkých psov 15€,20€/ ->DEŇ (rátajú sa dni, nie noc)
(deň) ráta sa každý začatý deň či príde psík ráno naobed večer cena je pevná.
Krátkodobé ubytovanie do 15hodin/cena hodina 5€

Telefónne číslo: viditeľné len pre členov

FacebookInstagram

0 odporúča
Práca

Čas: individuálna dohoda (môže začať okamžite)

Platiť: od 5 € na hodinu

Skúsenosti: 10 rokov

Opatera domácich zvierat

Domáce zvieratá

  1. Psy (1)

  2. Mačky

  3. Vtáky

  4. Hlodavce

  5. Plazy

 

Veľkosť psa

  1. Malé, do 10 kg

  2. Stredné, 10-20 kg

  3. Veľké, 20-40 kg

  4. Veľmi veľké, viac ako 40 kg

Vzdelanie

Univerzita

Kurzy: kurzy prvej pomoci

Jazyky: Česky, Francúzsky, Slovensky